Maak van goede voornemens geslaagde voornemens!

Haal het beste uit jezelf en het nieuwe jaar! Laat je coachen in de natuur om privé of zakelijk van 2018 een succesvol en gelukkig jaar te maken. Lees verder of bekijk de video.

Uit onderzoek en eigen ervaring weet ik, dat regelmatig wandelen in de natuur vele voordelen heeft. Het helpt om te ontspannen en te relativeren maar ook om tot nieuwe ideeën en betere beslissingen te komen. Bewegen helpt je te focussen op een doel. Daarom voer ik al mijn coachgesprekken buiten in de natuur.

Iedereen loopt in zijn werk of privé weleens tegen ethische, persoonlijke of ontwikkelingsvragen aan. Hoe pak je die nu succesvol aan? Of schuif je ze liever voor je uit en laat je ze knagen? Vaak gaat het om een diepere waaromvraag die je helpt om tot het juiste inzicht te komen. Ik help je die te beantwoorden voor jezelf. Pas als je de zin ervan ziet, krijg je er zin in. En dan kom je doelgericht in beweging. Niet voor niets heet mijn bedrijf Zinwaarts.

Kun jij wel een nudge in de goede richting gebruiken? Bel 06 4842 4843 of mail me eens!